X

background-img

Uporabne vsebine

Moč in nemoč digitalnih poslovnih modelov

Ko z organizacijami govorim o digitalnosti, vedno ….

Threats and Opportunities of Digital Business Transformation

According to different researches, the percentage of successful digital business transformations with realized planned business effects is very low, less than 20%. Scary information! We can do better?!

How to increase business agility in the new reality

Can an organization become resilient to rapidly changing business conditions to more easily survive “COVID” events? What “vaccine” should we develop to even become immune to them? How to increase business agility?

Kje začeti, da uspeti

Prvi iz serije člankov »Nevarnosti in priložnosti digitalnih poslovnih preobrazb«

Meet Sophia, World's First AI Humanoid Robot

Prvi AI robot z državljanstvom.

V novi realnosti je »D« postala prva črka abecede poslovanja«

Ali lahko organizacija postane odporna na hitro spreminjajoče se pogoje poslovanja, da bi lažje preživela »covid« dogodke? Kakšno »cepivo« bi morala razviti, da bi postala celo imuna nanje?Preverite

Digital economy - Where There's Smoke, There's Fire

Winning enterprises understand that they cannot remain competitive in a digital economy unless they position their digital business in the forefront of their competitiveness.

The Five Rules of Digital Strategy

In our experience, successful digital transformation must rest on a foundation of smart digital strategy. And smart digital strategy, like traditional business strategy, is about making wise investment choices to maximize competitive advantage, growth, profit, and value.

What is a digital business model?

A digital business model is a form of creating value based on the development of customer benefits using digital technologies. The aim of the digital solution is to generate a significant advantage for which customers are willing to pay.

Digitalna poslovna agilnost (I.del)

Poslovna agilnost (Business Agility) je več kot uporaba Agile pri razvoju programskih rešitev, in digitalna poslovna agilnost je več kot razvoj aplikacij po pristopih Agile. Poslovna agilnost je tudi več kot agilnost v marketing in v HR oddelkih, čeprav je oboje zelo pomembno, prva z vidika kupca in druga z vidika zaposlenih in tistih, ki skrbijo za njihov razvoj. Kaj (vse) je torej poslovna agilnost?
Page 2 of 3 [2]