X

background-img

Uporabne vsebine

Digitalna transformacija: Razpis 2021

Spodbude za digitalno transformacijo MSP (P4D 2019-2023): še slab mesec nas loči do napovedanega odprtja razpisa P4D Digitalna transformacija 2021. Kot nekdo, ki sem s tem razpisom v praksi zraven že od leta 2019, bi rad z vami podelil nekaj opažanj in nasvetov.

Vavčerji za digitalizacijo 2021

Podjetja se dobro zavedajo, da pri svoji digitalni transformaciji potrebujejo pomoč. Pri tem je težava predvsem v tem, da ne vedo, kje bi si zagotovile prave strokovne nasvete in koliko bi jih ti lahko stali. Odgovor lahko dobijo v katalogih digitalnih strokovnjakov, ki se nahajajo na spletnih straneh DIH Slovenija - Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije.

Digitalna transformacija

Največkrat uporabljen izraz v svetu digitalnosti je ravno besedna zveza digitalna transformacija.

Ključ do poslovne uspešnosti je v novi poslovni kulturi

KORAK 7 – Kako pospešiti razvoj digitalne organizacijske kulture.

Ali ste digitalno fit?

KORAK 6 – kompetence zahtevajo stalen razvoj, a ko si enkrat v ustrezni kondiciji napreduješ dvakratno.

Je digitalna poslovna preobrazba grozljivka, drama ali znanstvena fantastika

KORAK 5 – pravočasno identificirajmo priložnosti in nevarnosti, definiramo digitalne iniciative ter utemeljimo upravičenost investiranja vanje.

Pokazala se je moč digitalnih tehnologij

Digitalne tehnologije niso pomembne same po sebi, pomemben je njihov vpliv na razvoj digitalnega kupca, razvoj digitalnih poslovnih modelov in digitalne družbe.

Kako postati bestseller v digitalni ekonomiji

Zmagovalci digitalne ekonomije vedo, kje je izvor in kdo je primarni prejemnik vrednosti. In to niso najprej oni sami. (KORAK 3 /10 do uspešne digitalne poslovne preobrazbe).

Poslovni razvoj organizacije v razmerah nove digitalne ekonomije

Iz serije prispevkov »10 pravih korakov do uspešne digitalne poslovne preobrazbe« objavljamo Korak 2 – agilno upravljanje digitalne poslovne preobrazbe.

10 pravih korakov do uspešne digitalne poslovne preobrazbe

Iz serije prispevkov »10 pravih korakov do uspešne digitalne poslovne preobrazbe« objavljamo Korak 1 - pravilno razumevanje kaj zares je digitalna poslovna preobrazba.
Page 1 of 3 FirstPrevious [1]