Domov
  Domov | Kontakt
 
 
 
Pravno obvestilo
 

Vsebine, objavljene na spletnih straneh http://www.askit.si so last podjetja ASKIT in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razsirjati.

Prav tako si si pridržujemo pravico do sprememb vsebin.

PRIDRŽKI

Podjetje ASKIT bo na svojih spletnih straneh zagotavljal točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za skodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakrsne odgovornosti.

Podjetje ASKIT tudi ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, v ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani, in toplo priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo se pred prenosom informacij s te spletne strani

Podjetje ASKIT ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno skodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno skodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakrsne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Pridružujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakrsne odgovornosti za njihovo vsebino.

Za vse dodatne informacije in pooblastila se obrnite na:
ASKIT
Orehovlje 40
4000 Kranj
Slovenija

T: +386 (4) 23 44 741
M: + 386 (41) 639 007
E: info@askit.si

 
     
  Kontakt  
 

ASKIT, storitve in izobrazevanja, d.o.o.
Orehovlje 40
4000 Kranj
Slovenija


T:
+386 (4) 23 44 741
M: + 386 (41) 639 007
E: info@askit.si

 
  © 2005 Askit d.o.o. Vse pravice pridržane. Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | O avtorjih