Domov
  Domov | Zemljevid strani | Kontakt
 
 
 
Politika zasebnosti
 

Podjetje ASKIT spostuje vaso zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene prek spletnega informacijskega sistema , skrbno varoval in jih brez vase privolitve ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabil v druge namene. Ker obstajajo v spletnem informacijskem sistemu dolocene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso vezane na strani podjetja ASKIT, ne prevzemamo nobene odgovornosti za zascito podatkov na teh spletnih straneh.

Podjetje ASKIT se zavezuje, da bo po svojih najboljsih možnih moceh varoval podatke in zasebnost obiskovalcev spletnih strani.
Da bi preprečili nepooblasčen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo.

PISKOTKI (angl. Cookies)

Piskotki so informacija o vasem obisku spletnih strani. Na vas računalnik se ob obisku spletne strani namesti piskotek (datoteka z informacijami), ki na eni strani poskrbi za enostavnost in hitrost, vendar pa po drugi strani predstavljajo tudi vdiranje v zasebnost oziroma možnost kasnejsega usmerjenega oglasevanja.

Vsebina piskotka
V piskotku so osnovni podatki o vasem obisku določene spletne strani. Najprej je ime vasega racunalnika oziroma vase ime ter ime obiskane spletne strani. Vsebina piskotka se shrani na vasem računalniku v posebnem direktoriju. Z dvakratnim klikom na datoteko dobimo podrobnejse informacije o obiskani spletni strani, datumu in uri obiska. Vsi ti podatki so shranjeni tudi pri upravljavcu spletne strani, ki ste jo obiskali. Na ta način se lahko izve marsikaj o strojni opremi vasega racunalnika in uporabi interneta.

Piskotke lahko z dolocenimi nastavitvami brisemo, izključujemo oziroma jih pogojno uporabljamo. V osnovi so brskalniki nastavljeni tako, da piskotke sprejemajo, zavračajo pa nastavljanje piskotkov, ki ne izvirajo iz podrocja zapisanega v naslovni vrstici.

 
     
  Kontakt  
 

ASKIT, storitve in izobrazevanja, d.o.o.
Orehovlje 40
4000 Kranj
Slovenija


T:
+386 (4) 23 44 741
M: + 386 (41) 639 007
E: info@askit.si

 
  © 2005 Askit d.o.o. Vse pravice pridržane. Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | O avtorjih